وي ادامه داد: به منظور لحاظ شدن اين بند با سازمان فني و حرفهاي کشور وارد مذاکره شدهايم و تمهيداتي نيز تا به امروز در نظر گرفته شده است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت با اشاره به اينکه صدور مجوز براي آموزشکدههاي بخش خصوصي در حوزه فعاليت سازمان فني و حرفهاي کشور تعريف شده است، اظهار داشت: با تصويب صدور مجوز اين مراکز توسط معاونت هنرهاي سنتي فعاليت آنها متصل به اين معاونت خواهند بود.
قاسمي تصريح کرد: اصلاح در پيش نويس جديد سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري به دنبال نواقصي است که با ادغام سازمان صنايعدستي کشور در مجموعه ميراث فرهنگي و گردشگري به وجود آمده است.
وي در ادامه اظهار داشت: با ادغام سازمان صنايعدستي در ميراث و گردشگري اساسنامه اين سازمان به همان شکل در اساسنامه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ادغام شد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه نبود اين بند در اساسنامه جديد يک نقص به حساب ميآيد، گفت: اساسنامه قبلي مربوط به دو بخش گردشگري و ميراث بود اما در حال حاضر نيازمند توجه به هر سه بخش ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در اساسنامه جديد هستيم.
ساسان قاسمي اضافه کرد: با تأييد طرفين نسبت به انتقال فعاليت مربوط به صدور مجوزهاي آموزشکدههاي بخش خصوصي به معاونت هنرهاي سنتي، نظارت بر فعاليتهاي آنها بر عهده اين معاونت خواهد بود.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: اين اداره کل از مدتها پيش مکاتبات و مذاکرات خود را با سازمان فني و حرفهاي آغاز کرده و در هفتههاي آتي به نتايج نهايي ميرسد./111
انتهای پیام/